Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Kundservice

Vad drömmer du om?

  • Säkerställa en hög levnadsstandard?
  • Ge dina barn de bästa förutsättningarna?
  • Utveckla företaget?
  • Att själv bestämma när du vill gå i pension?
Välkommen till Private Banking

Vad är Private Banking?

Hörnstenarna i Private Banking är placeringsrådgivning, kapitalförvaltning, individuella lösningar och ömsesidigt förtroende.

Vi ger dig det bästa från banken utifrån en noggrann analys av dina unika förutsättningar. Oavsett om du kommer till oss i egenskap av privatperson, företagare eller representant för en organisation eller stiftelse.

Vad ingår i Private Banking?

  • Du får möta bankens mest erfarna rådgivare och specialister. De är tillgängliga, ger personlig service och erbjuder högsta möjliga finansiella kompetens.
  • Placeringsrådgivning är kärnan i vårt erbjudande. Tillsammans gör vi en långsiktig plan för hur ditt kapital ska förvaltas och utvecklas.
  • Vi tror på det lokala engagemanget och på nyttan av att känna till förutsättningarna där våra kunder verkar. Därför finns vi där du är.
Sparbanken Skaraborg

Pension och försäkringar

Investeringar kan göras som rena placeringar eller som försäkringar. Det sistnämnda kan till exempel vara ett viktigt inslag för kunder som är företagare eller har familj.

Sparbanken Skaraborg

Juridik

Ska du bli sambo? Gifta dig? Ge bort en fastighet eller skriva testamente? Juridik är en del av vardagen och det kan vara bra att prata med någon som kan hjälpa dig att formulera dina avsikter och som vet vilka lagar och regler som gäller.

Sparbanken Skaraborg

Ägarskifte

De flesta företagare som byggt upp en verksamhet måste förr eller senare ta ställning till hur företaget ska leva vidare utan dem. Att överlåta ett företag är en tidskrävande process som tar mycket energi i anspråk.