Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Kundservice

Pension och försäkring

Investeringar kan göras som rena placeringar eller som försäkringar. Det sistnämnda kan till exempel vara ett viktigt inslag för kunder som är företagare eller har familj. 

Vi erbjuder allt från förmånliga kapitalförsäkringar till pensions-, liv- och sjukförsäkringar. För företagare kan vi dessutom erbjuda lösningar som tryggar företagets framtid och ger nöjdare medarbetare.

Sparbanken Skaraborg

Privatperson

Pension

Du kan få pension från staten, från ditt jobb och om du sparar privat. Du kan påverka storleken på alla dessa tre genom att själv välja olika typer av placeringar.

Försäkringar för dig och din familj

Med våra liv- eller vårdförsäkringar kan du skapa en viss ekonomisk trygghet för din familj om du skulle bli långvarit sjuk, råka ut för ett olycksfall eller avlider. Med våra kapitalförsäkringar kombinerar du fondsparandets goda förutsättningar till avkastning med försäkringssparandets fördelaktiga skatteregler.

Företag - Portfolio Försäkra

Sparbanken Skaraborg

Portfolio Försäkra

Det ska vara enkelt att känna sig trygg, vi tar hand om dig, dina anställda och ditt företags pension – och försäkringslösningar.

Portfolio Försäkra erbjuder både rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter, alltid med dina unika och specifika behov som utgångspunkt.

Dina unika behov och förutsättningar är alltid utgångspunkten för våra rekommendationer. Det gäller oavsett storlek på ditt företag eller om du vill spara privat. Från ditt första möte med oss får du en personlig rådgivare som lyssnar på dina målsättningar och önskemål.

Vilka äger Portfolio Försäkra?

Vilka äger Portfolio Försäkra?

Portfolio Försäkra ägs till lika delar av Sparbanken Rekarne, Sparbanken Västra Mälardalen, Bergslagens Sparbank, Sala Sparbank och Sparbanken Skaraborg.

Kontakta oss för mer information

Jonas Grehag - Sparbanken Skaraborg

Jonas Grehag

Försäkringsspecialist privat
0511-281 94

Johan-Gerth - Portfolio

Johan Gerth

Försäkringsspecialist
Portfolio Försäkra
010-264 05 09

Pauline Lundh - Portfolio

Pauline Lundh

Försäkringsspecialist
Portfolio Försäkra
010-264 05 02