Hoppa till textinnehållet

Skog och lantbruk

Likviditetslån lantbruk

Är du lantbrukare och har drabbats av ökade priser på insatsvaror? Med vårt likviditetslån för lantbruk kan du stabilisera kassaflödet och ta dig igenom en tuff tid. Ansök senast den 31 augusti.

Sparande

Hållbarhet i ditt sparande kan handla om att ha en buffert, spara regelbundet men också om vilken typ av sparande du väljer. Förutom att spara på ett vanligt konto kan du även spara i fonder. 

Aktuellt

Lantbruksbarometern

Svenska lantbrukare är pessimistiska och har det allt tuffare med sin ekonomi, inte minst på grund av det ökande kostnadstrycket. Läs mer i Lantbruksbarometern och lyssna även på ett webbinarium som belyser frågan.

Vi har resurserna du och din gård behöver!

I vårt verksamhetsområde är vi idag det äldsta företaget som har huvudkontoret kvar i bygden. När du som lantbrukare och företagare behöver tala med banken vill du säkert träffa en bankman du känner - en bankman som känner både dig och din gård, och har gedigna kunskaper om lantbrukets villkor. Då är du alltid välkommen att gå in på ditt bankkontor i Skara, Vara, Götene eller Nossebro och diskutera dina ärenden öga mot öga.

Nyhetsbrev

Tips och inspiration