Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Tre Kronors Bilförsäkring PLUS i topp i ny oberoende jämförelse

2012-03-07

Sparbanken Skaraborg erbjuder i samarbete med Tre Kronor Försäkring ett brett utbud av sakförsäkringar. Nu visar en jämförelse från Konsumenternas Försäkringsbyrå att Tre Kronor ligger i topp när det gäller bilförsäkring.

I ett inslag i SVT Play konstateras att bilförsäkringar kan variera många tusenlappar i pris trots att det rör sig om samma bil och förare. Men de kan också skilja sig kraftigt i andra delar. Behovet att snabbt och enkelt jämföra försäkringar mot varandra är därmed mycket stort.

Enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå – en opartisk kostnadsfri tjänst för jämförelser av bland annat bank- och försäkringstjänster – handlar det om att man som kund ska kunna ta ett rationellt beslut. Det handlar om att veta vad man köper och vad man betalar för, något som kan vara svårt då fokus allt som oftast ligger på priset.

Unik jämförelsesajt hjälper kunderna

För att komma till rätta med problemet lanserar Konsumenternas försäkringsbyrå idag en unik jämförelsesajt på sin webbplats.

På jämförelsesajten sätter man poäng på respektive bolag utifrån de delar som ingår, hur nöjda kunderna är med bolaget och det finns möjlighet att få en prisuppgift. Poängen baseras på fördjupade jämförelser som i detalj går igenom villkoren.

I jämförelsen kommer Tre Kronors bilförsäkring PLUS ut som tvåa av samtliga jämförda bolag, vilket förenklat betyder att bolaget erbjuder ett mycket omfattande skydd. I fem av de sju jämförda kategorierna får Tre Kronors försäkring betyget 5 av 5 möjliga, det vill säga det bästa som finns att köpa på marknaden.

Heltäckande skydd mot det oförutsedda

Tre Kronors försäkringar har några av marknadens bästa villkor och är enkelt förpackade så att kunden slipper risken med att vara underförsäkrad. De flesta av försäkringarna finns som PLUS – ett paket med adderade tjänster – och BAS, vilket är grundförsäkringen. Samma strategi som för bilförsäkringarna återfinns i samtliga Tre Kronors PLUS produkter.

Se inslaget om Tre Kronors bilförsäkring i SVT Play, besök Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelsesajt och läs mer om Tre Kronors sakförsäkringar, nedan.

Bästa och sämsta bilförsäkringarna (SVT Play)

Sparbanken Skaraborgs bilförsäkring

Stäng Skriv ut