Sparbanken Skaraborg är, genom sparbanksstiftelsen, en viktig samarbetspartner till Ung Företagsamhet Skaraborg sedan flera år tillbaka. Från och 2018 utökades samarbetet ytterligare då Sparbanken Skaraborg blev värd för SM i UF-företagande för de elever som kvalificerat sig från Skaraborg.

Vad innebär värdskapet?

Värdskapet innebär att Sparbanken Skaraborg stöttar Ung Företagsamhet Skaraborg med 100 000 kronor årligen i samband med att SM arrangeras under maj månad. Värdskapet syftar till att skapa optimala förutsättningar för de tävlande innan och under SM, och bidra till en oförglömlig upplevelse. Alltifrån förberedande inspirationsträffar till transport, logi och mat ingår i upplägget.

Därför stöttar vi UF

Framtidens entreprenörer finns bland dagens unga och det behövs många nya företagare och företagsamma medarbetare för att säkra Skaraborgs, och Sveriges, tillväxt. Att vi nu går in som SM-värd, utöver det samarbete vi redan har, känns fantastiskt roligt. Jag hoppas att vi kan bidra till att stärka våra lokala förmågor ytterligare, säger Annukka Niva Malmgård, marknadschef Sparbanken Skaraborg.