Skip to content

Sara Svensson ny Private Banking chef

Från och med första januari 2020 bytte vår avdelning Kapitalrådgivning namn till Private Banking. Private Banking är ett allmänt vedertaget namn, såväl i Sverige som utomlands på samlad kvalificerad rådgivning till privatpersoner, företag, institutioner och stiftelser.

I samband med ovanstående satsning förstärker vi och blir fler medarbetare. Under hösten började Magnus Green och Martin Andersson hos oss på Private Banking och nu välkomnar vi Sara Svensson som ny Private Banking chef.

Sara Svensson

Uppvuxen i Vara men bor nu i en villa på Majåker i Lidköping 
    

Arbete: Chef för Private Banking sedan januari 2020
  

Fritidsintresse: Jag tillbringar gärna mycket tid med mina två grabbar som nu är 5 och 7 år gamla. Vi gör väldigt mycket saker tillsammans i familjen.
  

Vad har du för bakgrund?
Jag är uppvuxen i Vara och pluggade till ingenjör i Borås efter detta hamnade jag i Göteborg och har arbetat inom finans hela mitt yrkesliv. Jag har alltid älskat att arbeta med människor, kollegor som kunder. Mina styrkor ligger i att skapa en go känsla tillsammans, att skapa långsiktiga ärliga relationer ligger mig varmt om hjärtat. Jag har varit med och utvecklat olika typer av grupper, startat och etablerar olika enheter både i storstad och på mindre orter. Jag har jobbat med att hjälpa både privata och företagskunder, bolagsägare och vd:ar med att tänka strategiskt och långsiktigt kring deras ekonomiska upplägg. Medvetandegörandet om det man inte tänkt på stärker relationen i alla lägen. 
  

Vad ser du mest fram emot med ditt jobb här?
Jag ser verkligen fram emot att åter få jobba som ledare. Att se andra utvecklas ger mig massor av energi! Jag se också fram emot att få jobba lokalt vilket jag har saknat. Det ska bli jättespännande att få följa stiftelsens arbete för bygden på ett nära plan.
  

Har du någon dold talang?
Jag är bra på att vara mig själv i alla lägen. Jag står med båda fötterna på jorden och är alltid ”Sara från Vara”. 

Sparbanken Skaraborg - Sara Svensson