Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Växla valuta hemma - Njut borta

Båtar vid en hamn

Att resa utomlands är härligt. Då ska det också vara enkelt. Inte minst att betala. Ring Telefonbanken 0511-28000 och beställ din resevaluta. Gör det gärna i god tid (en vecka innan du ska hämta valutan på ditt kontor). 

Aktuella valutakurser

Valutaomräknare

Sex olika valutor

Vi tillhandahåller sex olika valutor: Euro (EUR), Engelska pund (GBP), Norska kronor (NOK), Danska kronor (DKK), US dollar (USD) och Thailändska baht (THB).

 

Växla gratis

Som Nyckelkund och Bättre Affärerkund betalar du 0 kr i växlingsavgift för resevaluta.
Beställ valuta genom att ringa vår telefonbank på tel 0511-28 000 eller besöka något av våra kontor. Läs mer om Nyckelkund och Bättre Affärer.

 

Fördelaktigt att betala resan med ditt kort

När du bokar och betalar resor - gör det med ditt bankkort eller ditt betal- och kreditkort. Då ingår en kompletterande kortförsäkring

Läs mer om Skaraborgskortet Classic

Du som har Skaraborgskortet Classic växlar valuta gratis.

 

Extra försäkringsskydd

När du är ute och reser är det viktigt med ett ordentligt försäkringsskydd i form av t ex reseförsäkring. Om du inte har ett reseskydd i din hemförsäkring, bör du teckna en separat reseförsäkring.
Utöver skyddet i din reseförsäkring kan du få ett extra försäkringsskydd, om du till minst hälften betalar resan med våra generella bank- eller kreditkort med VISA- MasterCard- eller Maestro-symbol. Det kostar dig inget extra. Försäkringsvillkor finns på ditt bankkontor och Telefonbanken.

 

Utlandstjänster

Banken kan ge dig goda råd och praktiska detaljer när du ska resa eller göra affärer utanför Sveriges gränser.


 

 

Alternativ valutaväxling

Beställ resevaluta

Beställ och betala valutan till din resa hos Unimon - hämta pengarna hos ditt närmsta
postombud inom tre helgfria vardagar.

Pris: från 35 SEK
Gå till Unimons hemsida

Stäng Skriv ut