Känner du igen Gustaf är det kanske för att han sedan 2016 jobbat som kundrådgivare på vårt kontor i Vara. Han är dessutom uppvuxen i Vedum, bosatt i Vara och har spenderat mycket fritid på fotbollsplanen och i föreningslivet. Utöver jobbet idag spenderar han gärna tid med sin dotter, går en runda på golfbanan eller tar sig ut på en springtur.

Med fyra bankkontor i kommunerna Skara, Vara, Götene och Essunga jobbar vi för att hålla en hög standard och samla all den kompetens som våra kunder kan tänkas behöva. Att vi har nöjet att ha specialistroller som till exempel Private Bankingrådgivare tillgängliga på våra kontor är vad vi tycker är en tillgång och något alldeles extra för dig som kund hos oss.

Det personliga mötet som drivkraft

Det var som sagt ingen slump att det blev bankbranschen för Gustaf, ett tidigt intresse för ekonomi redan i ung ålder gav senare ett djupare intresse för placeringar och marknaden.

Det var därför inte helt onaturligt att ta klivet över till vårt Private Banking-team och specialisera sig än mer på marknaden men fortsätta jobba mot kunder som alltid varit en stor drivkraft.

– Det är kombinationen av att få träffa människor, lyssna in och förstå deras behov som är så rolig. Att jag sedan får sitta ner och titta på vilka lösningar som kan ge bäst möjligheter och långsiktiga utveckling är en utmaning som aldrig blir tråkig berättar Gustaf.

Ödmjukhet och kompetens

En sak som är säker när det kommer till ekonomi är att det alltid är svårt att förutspå framtiden. Rörelsen är ständig och ingen vet säkert hur framtiden blir, den första halvan av 2022 är ett bevis på detta med ett världsläge som påverkat ekonomin på flera sätt. Men det är med ödmjukhet inför framtiden och en stor dos kompetens som våra rådgivare tar sig an marknaden. I vårt Private Banking-team är kundstocken mindre och varje rådgivare har mer tid att läsa in sig och bevaka marknaden för att ha maximal kunskap och koll för att kunna ge bäst råd utefter.

Teamet på Private Banking är flexibelt och möter dig på den ort du känner dig mest hemma vid, Gustaf utgår som tidigare från vårt kontor i Vara. Och även om det personliga mötet alltid är att föredra kan vi numera även erbjuda rådgivningar via telefon eller ett digitalt möte. Du avgör vad som passar dig bäst!

– Det är en lyx för mig att få bo, leva och kunna jobba med det jag verkligen brinner för på en och samma ort. Jag hoppas att den lokala närvaron uppskattas och att alla som besöker vår bank såväl som i ett möte eller ett kortare ärende känner att vi verkligen vill göra det bästa för dig som kund avslutar Gustaf.