Hoppa till textinnehållet

Gör vardagen enklare med appen

Tjej som håller i mobiltelefon

Gör det enkelt för dig med vår app! Här har vi listat smarta tjänster och funktioner som du kanske inte kände till (men kanske snart inte kan vara utan). Vi hjälper dig att komma igång med Abonnemangshjälpen, tjänster till barnen, Snabbsaldo och mycket mer.

Har du inte appen?

Ladda ner den här!

Ladda ner appen i Google Play

Ladda ner appen i App Store

Ps. För att kunna logga in i vår app behöver du legitimera dig digitalt, förslagsvis med Mobilt BankID.

Så skaffar du Mobilt BankID

Appen i mobiltelefon

Smarta apptips

Säg upp och byt abonnemang

El, telefoni, bredband, streamingtjänster... Betalar du för mycket? Med Abonnemangshjälpen kan du säga upp, byta eller starta nya abonnemang med några enkla klick.

Skaka fram saldot

Visste du att du kan se ditt saldo utan att logga in? Väldigt bekvämt när du står längst fram i kassakön och undrar om pengarna räcker.

Skanna dina fakturor

Dags att betala räkningarna? Ett tips är att skanna fakturorna istället för att knappa in alla uppgifter manuellt. Snabbt och enkelt!

Kom igång med barnets ekonomi

Om ditt barn är kund i banken kan du i vår app hjälpa ditt barn till en egen ekonomi! Du kan bland annat starta konto åt barnet, ansluta barnets konto till Swish och följa barnets utgifter från din mobil.

Spontanspara istället för spontanköpa

En latte på stan är både gott och dyrt. Nästa gång du hoppar det där spontanköpet, varför inte spara motsvarande summa?

Ansök om lån

Behöver du låna pengar till exempelvis en bil? I vår app kan du ansöka om privatlån. Effektiv ränta 5,10% (20181011).*

Använd våra tjänster säkert

Försöken till bedrägerier på nätet, över telefon och mail blir allt vanligare. Ta del av våra tips på hur du skyddar dig mot bedragare.

*Ett lån på 100 000 kr till 4,98 % i nominell ränta med en återbetalningstid på 5 år och 0 kr i avi- och uppläggningsavgift vid e-faktura och ansökan online ger effektiv ränta på 5,10% (20181011).